I nostri piatti d'entrata - Våra förrätter

Spara som pdf
header-forratter.jpg
Spiedino di mareUgnstekt spett med tigerräka och pilgrimsmusslor som serveras med
en vittryffeldoftande mild vitlökssås
170 kr  
Plin del Kol & Kox Små Piemontesiska färska pastaknyten fyllda med nötkött, kalkon, brässerade grönsaker samt Parmiggiano Reggiano. Serveras med tryffelsmör & svamp
125 kr  
Caprese ClassicaBuffelmozzarella och basilikamarinerade körsbärstomater samt jungfruoliv olja
140 kr  
Melanzane alla ParmigianaEn krämig och mustig aubergine gratäng med buffelmozzarella, tomat och Grana Padano
130 kr  
InsalataSallad på späda blad, oliver, taleggio ost och balsamico vinägrette
110 kr  
CarpaccioTunna skivor av oxfilé, rostade pinjenötter, hyvlad Parmiggiano Reggiano samt en grön örtdressing
170 kr  
Bruschetta di GiacomoBasilika marinerade Pachino tomater som ligger på rostat lantbröd tillsammans med buffel mozzarella
140 kr  
Antipasto Goloso Lufttorkad skinka, bresaola, mozzarella di bufala, oliver, rucola & Grana Padano
170 kr  



För sällskap om fler än 8 personer ber vi er beställa våra menyförslag.

Vi reserverar oss för ändringar och tryckfel.

Kol & Kox | Olofsgatan 7 A | 111 36 Stockholm | Tel: 08 - 24 58 60 | bokning@kolokox.se

In English