I nostri piatti d'entrata - Våra förrätter

Spara som pdf
header-forratter.jpg
Zuppa di Parmigiano e CrostaciKrämig soppa på Parmigiano, rosmarinolja, grillad rödräka (miljövänligt odlad) samt smörstekt pilgrimsmussla
175 kr  
Mezzo Plin del Kol & KoxSmå Piemontesiska färska pastaknyten fyllda med nötkött, kalkon samt Parmiggiano Reggiano. Serveras med prosciutto & salvia
140 kr  
Caprese ClassicaBuffelmozzarella och basilikamarinerade körsbärstomater samt jungfruoliv olja
145 kr  
Carpaccio di manzoTunna skivor pinfärsk oxfilé. Till det serverar vi lagrad Pecorino Toscano, aceton Balsamico samt späda skott
185 kr  
Bruschetta di GiacomoPå rostad lantbröd serverar vi basilikamarinerade körsbärstomater till den ursprungsskyddade buffelmozzarellan från Kampanien
145 kr  
Prosciutto San Daniele Den beryktade prosciutto från Friuli, känd för sin karakteristiska sötma,
Här i sällskap med mjölkig buffelmozzarella och inlagd kronärtskocka
190 kr  
Carpaccio di tonnoTunt skivad tonfisk, så färsk som rå kan vara, tomatpesto med mandel
och pecorino, blodgrapefileér, citron, olja och säsongsallad
175 kr  
Insalata mistaVår sallad görs på späda skott och säsongsenliga blad. Till detta kommer Parmigian Reggiano som lagrats 24 mån, valnötsolja, päron olivolja samt vitvinsvinäger
120 kr  



För sällskap om fler än 8 personer ber vi er beställa våra menyförslag.

Vi reserverar oss för ändringar och tryckfel.

Kol & Kox | Olofsgatan 7 A | 111 36 Stockholm | Tel: 08 - 24 58 60 | bokning@kolokox.se

In English