I nostri piatti d'entrata - Våra förrätter

Spara som pdf
header-forratter.jpg
Selezione di crostacei Stekt gambas (godkänd ur miljösynpunkt) och stekt pilgrimsmussla
Ackompanjerade av en pikant bondbönspuré samt olivsmaksatta brödchips
och skaldjurssky
170 kr  
Plin del Kol & Kox Små Piemontesiska färska pastaknyten fyllda med nötkött, kalkon, brässerade grönsaker samt Parmiggiano Reggiano. Serveras med tryffelsmör & svamp
125 kr  
Caprese ClassicaBuffelmozzarella och basilikamarinerade körsbärstomater samt jungfruoliv olja
140 kr  
Zuppa di crostaceiEn simmig och smakrik gryta på skaldjur (vongole, blåmusslor)
Serveras med färskostcreme och crostino
150 kr  
Carpaccio AutunnaleTunna skivor utbankad oxfilé med en tryffelsmaksatt färskostdressing. Samt marinerad svamp och grönsparris krönt med 24 mån. Parmigiano Reggiano
175 kr  
Bruschetta di GiacomoBasilika marinerade Pachino tomater som ligger på rostat lantbröd tillsammans med buffel mozzarella
140 kr  
Antipasto dell´OsteEtt urplock av det härliga utbudet av Italiensk chark och inlagda godsaker.
(Lufttorkad skinka, bresaola, mozzarella di bufala, oliver, rucola & Grana Padano)
185 kr  
Pecorino fresco arrostoUgnsgratinerad färsk ”Pecorino Toscano” som paneras i pistagekross. Serveras med en marmelad på gröna tomater
160 kr  
Insalata mistaSallad på späda blad, oliver, Grana Padano ost och vinägrette
110 kr  



För sällskap om fler än 8 personer ber vi er beställa våra menyförslag.

Vi reserverar oss för ändringar och tryckfel.

Kol & Kox | Olofsgatan 7 A | 111 36 Stockholm | Tel: 08 - 24 58 60 | bokning@kolokox.se

In English