I nostri piatti d'entrata - Våra förrätter

Spara som pdf
header-forratter.jpg
Selezione di crostacei Hasselnötssmaksatta rödräkor och pilgrumsmusslor på en len creme av vitsparris och tryffelcrostino
175 kr  
Mezzo Plin del Kol & KoxSmå Piemontesiska färska pastaknyten fyllda med nötkött, kalkon, brässerade grönsaker samt Parmiggiano Reggiano. Serveras med prosciutto & salvia
135 kr  
Caprese ClassicaBuffelmozzarella och basilikamarinerade körsbärstomater samt jungfruoliv olja
140 kr  
Carpaccio EmilianoTunna skivor pinfärsk oxfilé. Till det serverar vi hyvlad ”Pecorino di Fossa”. Den berömda fårosten som lagras 3 mån. i underjordiska halmgropar efter ett års vanlig lagring. Rostad svartpeppar, någon stänk balsamvinäger, rucola samt fryst förstklassig olivolja.
185 kr  
Bruschetta di GiacomoPå rostad lantbröd serverar vi basilikamarinerade körsbärstomater till den ursprungsskyddade buffelmozzarellan från Kampanien
140 kr  
Prosciutto San Daniele Den beryktade prosciutton från Friuli, känd för sin sötma som lagrats i 10 månader. Det gynnsamma klimatet i San Daniele trakten och dess tillverkning av traditionell skicklighet gör en av Italiens allra främsta prosciutto. Serveras med fikonkonfektyr samt en bit ost GranaPadano.
190 kr  
Insalata mistaVår sallad görs på späda skott och säsongsenliga blad. Till detta kommer Parmigian Reggiano som lagrats 24 mån, valnötsolja, päron olivolja samt vitvinsvinäger
120 kr  



För sällskap om fler än 8 personer ber vi er beställa våra menyförslag.

Vi reserverar oss för ändringar och tryckfel.

Kol & Kox | Olofsgatan 7 A | 111 36 Stockholm | Tel: 08 - 24 58 60 | bokning@kolokox.se

In English